Program


100 Tagú Cigányzenekar Sztárzenekarának Ünnepi Koncertje
2

100 Tagú Cigányzenekar Sztárzenekarának Ünnepi Koncertje

A nagy érdeklődésre való tekintettel, és az elmúlt alkalmak tapasztalataiból kiindulva a helyjegyeket érdemes időben megváltania annak, aki nem akar lemaradni erről az örök élményről!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 26. kedd, 19:00

A világhírű 100 Tagú Cigányzenekar hosszú idő után újra Szegeden! A Hungarikum és Magyar Örökség-díjas társulat sztárzenekara nagyszabású, két felvonásos ünnepi koncertet ad a Szegedi Nemzeti Színházban, december 26-án, kedden. A kulturális csemegének számító program feledhetetlen élményt kínál közönségének. A 30 fős sztárzenekar a 140 fős muzsikus gárda legjobbjait vonultatja fel. A zenekar Lendvai Csócsi József sokszorosan kitüntetett főprímás és Ökrös Oszkár Kossuth-díjas cimbalomművész vezetésével érkezik az előadásra.

Ajánlatunk


Szabó Magda műve talányos életet zár be egy olyan szimbolikus ajtó mögé, amely felnyitására mindannyian áhítozunk. A kriminek sem utolsó történetben a nyomozás a két nő belső világába vezet.

A Szegedi Nemzeti Színház Tánckarának estje.

Ajánló


A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde…

A zenés vígjáték műfaja mindig közönségsiker! Garancia erre Eisemann Mihály zenéje, Halász Imre fergeteges jelenetei és a Szegedi Nemzeti Színház…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!