Program


A munka gyümölcse

A munka gyümölcse

Fiatal koreográfusok estje

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. október 15. szombat, 19:00

A Szegedi Kortárs Balett ebben a produkciójában igyekszik megmutatni a következő generáció táncalkotóit, teret adva nekik, hogy dolgozzanak a társulattal. Kísérletezhetnek, új formákat, mozdulatokat hozhatnak létre, ezzel is új utakat mutatva a táncművészet számára. Izgalmas műhelymunka vár a fiatal táncosokra és koreográfusokra, melynek eredményét áprilistól láthatja a szegedi közönség.

A munkafolyamatot még egyedibbé teszi, hogy a pályájuk elején járó látványtervezőket kérünk fel, dolgozzanak közösen a díszletek, installációk és jelmezek megalkotásában a felkért vendégkoreográfusokkal. A rövid egyfelvonásosokból egy színes, érdekes táncest jön majd létre, melyben akár a jövő sikeres színházcsinálóinak egyikét is megismerheti a néző.

Ajánlatunk


operett három felvonásban, két részben, magyar nyelven

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Ajánló


Szabó Magda műve talányos életet zár be egy olyan szimbolikus ajtó mögé, amely felnyitására mindannyian áhítozunk. A kriminek sem utolsó…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!