Program


Gábor Andor: Dollárpapa

Gábor Andor: Dollárpapa

Gábor Andor: Dollárpapa
a pénz komédiája négy negyedben, zenével
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. január 25. csütörtök, 19:00

Gábor Andor pénzről, panamáról, szerelemről szóló, fergeteges komédiája éppen száz évvel ezelőtt született, de ma éppen olyan üde, friss, és elevenbe vágó, mint annak idején, 1917-ben volt. Az Amerikából hazatérő, milliomosnak hitt Dollárpapának csak két árva ezüstdollárosa van. Szerencse, hogy rokonai közt akad egy furfangos ügyvéd, aki a két ezüstdollárosból felvirágoztatja a magyar kisvárost. Hogy miként, az kiderül az előadásból, amelyet a múlt század húszas, harmincas évek slágerei tesznek mozgalmasabbá.

Ajánlatunk


Mi fán terem a hírszínház? Társulatunk egy előző napi hír alapján állít össze egy teljes előadást a szövegkönyvtől kezdve a színészi alakításokon át a díszletig és a zenéig! Reggel 10-kor tartjuk az olvasó próbát, napközben bepróbáljuk a darabot, este 7-re pedig várjuk Önöket a tegnapi hírből készült előadás premierjére!

Donizetti két vígoperája szellemesen mutatja be a házasélet fonákját. Az eseménydús történetekben figyelemmel kísérhetünk egy el nem hált nászéjszakát, felbukkan egy álruhás szerető, láthatunk eltűnt férjet, megkerült férjet, de lesz itt csengőszó és lesznek pofonok. Fergeteges zene és virtuóz játék teszi nagyszerűvé ezt a két vérbő olasz komédiát.

Szabó Magda műve talányos életet zár be egy olyan szimbolikus ajtó mögé, amely felnyitására mindannyian áhítozunk. A kriminek sem utolsó történetben a nyomozás a két nő belső világába vezet.

Ajánló


Az Oscar-díjas film alapján készült színpadi változat szórakoztató, szellemes és tiszteletlen tisztelgés Shakespeare zsenialitása előtt. A Szerelmes Shakespeare mesterien ötvözi…

A zenés vígjáték műfaja mindig közönségsiker! Garancia erre Eisemann Mihály zenéje, Halász Imre fergeteges jelenetei és a Szegedi Nemzeti Színház…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!