Program


Zágon-Harsányi-Eisemann: XIV.René

Zágon-Harsányi-Eisemann: XIV.René

énekes vígjáték 3 felvonásban

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 15. csütörtök, 19:00

Képzeletbeli, jelentéktelen, korrupcióba süllyedt királyság, állítólagos dicső múlt, száz százalékosan bizonytalan jövő, férfinak öltözött szerelmes királynő, bárgyú és veszedelmes udvar. Fergeteges humor, elbűvölő zene, tomboló siker a Vígszínházban 1940-ben, amit sajtópolémia, majd a vidéki előadások betiltása követett a szélsőjobb követelésére. Azóta sem játszották sokszor (1947-ben Nagyváradon, 1987-ben Kecskeméten, 1993-ban Szolnokon, 1999-ben Székesfehérváron), pedig semmit sem veszített frissességéből a kabarék humorát és a magyar operetthagyományt balkáni vonásokkal elegyítő, szórakoztatóan abszurd, zenés-táncos, szerelmes történet.

Ajánlatunk


Mi fán terem a hírszínház? Társulatunk egy előző napi hír alapján állít össze egy teljes előadást a szövegkönyvtől kezdve a színészi alakításokon át a díszletig és a zenéig! Reggel 10-kor tartjuk az olvasó próbát, napközben bepróbáljuk a darabot, este 7-re pedig várjuk Önöket a tegnapi hírből készült előadás premierjére!

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Ajánló


Szabó Magda műve talányos életet zár be egy olyan szimbolikus ajtó mögé, amely felnyitására mindannyian áhítozunk. A kriminek sem utolsó…

A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!