Program


Karácsonyi Dixie Gála

Karácsonyi Dixie Gála

Az est házigazdája, mint ahogyan évek óta, a szegedi Storyville Jazz Band. A zenekar sztárvendége idén Stan Breckenridge lesz.



 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 27. szerda, 19:00

Stan Breckenridge amerikai énekes, jazz-zongorista, zeneszerző, a zenetudományok doktora. Angliától Japánig, Mexikótól Magyarországig világszerte tart koncerteket és előadásokat kis jazz klubokban és hatalmas sportarénákban egyaránt. Közönsége soraiban olyan emberek is felbukkantak, mint Madeleine Albright vagy John Travolta. Számos zenei könyv szerzője, többek között az afro-amerikai zenéről, táncról, filmről és a zenei ízlésről.

Ezúttal a szegedi Storyville Jazz Band vendégeként szórakoztatja a közönséget a huszas-harmincas évek népszerű dalaival.

Ajánlatunk


A tánc-thrillerben felbukkanó alakok kettős kötődésűek: egyrészt leképezik az alapmű karaktereit, másrészt lakói vagy alkalmazottai a műintézménynek. A Herceg anyja – nálunk gyógyító apáca. Alexander – medikustárs, aki bár óvná barátját, fellépése hatástalan. Siegfried – a láncok és erőszak, a fizikai bántalmazás helyett a kedvességre és türelemre hangsúlyt fektető fiatal orvos, akibe Odette – épp e gesztusait félreértve – menthetetlenül beleszeret.

Az Oscar-díjas film alapján készült színpadi változat szórakoztató, szellemes és tiszteletlen tisztelgés Shakespeare zsenialitása előtt. A Szerelmes Shakespeare mesterien ötvözi a tényeket és a fikciót, a tiszta költészetet és a játékos humort.

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Ajánló


A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!